SYNERGON InfoCom Kft. néven alapított új 100 százalékos tulajdonú infokommunikációs rendszerek megoldását szállító céget a SYNERGON Informatika Nyrt.

Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások egy, integrált rendszerben történő szállítása iránt. A folyamatosan gyorsuló adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé tették, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára.

A SYNERGON menedzsemntje az Igazgatótanáccsal egyetértésben úgy döntött, hogy önálló céget hoz létre a fenti infokommunikációs feladatok ellátására.

A SYNERGON InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a SYNERGON Csoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen.

„A SYNERGON Csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakulásokon ment át, a SYNERGON Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a SYNERGON Invest Bulgaria és a most megalakított SYNERGON InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holdig struktúra részei. A SYNERGON InfoCom Kft. a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban, – akár felvásárlásban is – érdekelt, mely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából. Az InfoCom csapatának legnagyobb erőssége az integrált rendszerek szállításában szerzett jártasság, illetve a változások rugalmas kezelésének képessége – nyilatkozta Jutasi Zoltán, a SYNERGON Informatika Nyrt. vezérigazgatója, az Igazgatótanács tagja.”