Tett egy felpattanási kísérletet az OTP árfolyama a tegnapi nap folyamán, azonban az emelkedést a nap végére teljes egészében visszatesztelte az árfolyam, ami megerősíti, hogy változatlanul eléggé behatárolt a papír tere az emelkedéshez.

15 perces

Erősen nyitotta a napot az OTP árfolyama, bő 50 pontos réssel tudott a csökkenő háromszög fölé kerülni, majd pedig a várakozásoknak megfelelően megközelítette az 5500-as ellenállást, ezt követően azonban a nap eleji erősödés egészét visszatesztelte. A rés tetejénél kisebb támasz húzódik, ennek a letörésével kerülhet vissza 5250-5300 környékére az árfolyam. Ellenben ha a mai napot is felpattanással indítja, ismét felszúrhat 5500 irányába, hosszabb távon azonban csak ennek az érték az áttörése esetén jöhet további emelkedés.

OTP 15perces

Napi

Emelkedni tudott korábbi záró értékéhez képest a bankpapír a tegnapi pozitív hangulat közepette, azonban még így sem nyújtott meggyőző teljesítmény, érdemi emelkedést továbbra sem várhatunk a papírtól, tehát 5500 egyelőre kis valószínűséggel lehet bevehető. 5250 letörése esetén következhet tovább gyengülés 5000 irányába, azonban ha tart ez a rövidtávú támasz, akkor maradhat az utóbbi napokban megszokott szinteken az árfolyam.

OTP Napi

Heti

Megtorpant a bankpapír emelkedése, rövid kioldalazás, illetve esetleges korrekció várható ezen a héten. Hosszú távon maradhat az emelkedés, amit a hetes chart is megerősít, változatlanul a több éves csökkenő ékből történő kitörés a meghatározó, ez pedig további jelentős emelkedést vetít előre. Korrekció esetén az 5000-es szint lehet tesztelhető, ez azonban erős támasz, ami vissza is fordíthatja az árfolyamot, az RSI konszolidációja után pedig ismét az emelkedésé lehet a főszerep.

OTP Heti