A korszerű WestLog DC logisztikai központ bebiztosította legnagyobb üzleti tranzakcióját, amikor bérleti szerződést írt alá a DHL Supply Chainnel, aki nemrégiben nyerte el a Huawei Technologies raktározási tenderét. A DHL több lépcsőben veszi át a 15 000 m2 területen elhelyezkedő raktározási tevékenységet a Huawei korábbi szolgáltatójától, a Foxconn CNSBG-től.

A WestLog DC (www.westlogdc.com) egy modern logisztikai központ Biatorbágyon, az M1 autópálya mentén, Budapest nyugati ipari régiójában. A teljes körű szolgáltatást nyújtó ingatlan továbbra is Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb magasraktára, amely rugalmas lehetőségeket biztosít raktározásra, irodai és értéknövelő szolgáltatásokhoz, valamint egyéb a logisztikához kapcsolódó üzleti tevékenységhez. A gazdaságra jellemző csökkenő tendencia ellenére is a WestLog kihasználtsága meghaladja a 65%-ot. A WestLog DC kizárólagos ügynöksége a Colliers International.

Szucsány György, a WestLog DC ügyvezető igazgatója elmondta: “A DHL korábban is bérlőnk volt, és ismét nagy örömmel dolgozunk velük, hiszen úgy gondolom ez egy hosszú távú együttműködésnek csupán a kezdete. A Huawei a telekommunikációban a piacvezetők között van, és hihetetlen sebességgel növekszik. A Magyar Kormány célkitűzéseivel összhangban van azon stratégiánk, hogy erősítsük kapcsolatunkat a kínai cégekkel és azok regionális központjává váljunk. Rugalmasságunk és a DHL professzionális és megbízható szolgáltatásai együttesen támogatják majd a „legmagasabb érték a legalacsonyabb költségen” elvet.

A DHL a világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatójaként, minden ügyféltípus számára magas színvonalú szektor-specifikus szolgáltatásokat nyújt, beleértve a világ vezető márkáit és cégeit.

Janositz Balázs, a DHL ügyvezető igazgatója elmondta: “A DHL-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobban személyre szabott, rugalmas megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb működési hatékonyságot érjük el, a professzionális csapat, az alaposan kidolgozott folyamatok és precíz technológiák mellett szükségünk van egy olyan partnerre is, mint a WestLog. A Huawei Technologies az egyik legnagyobb info- és telekommunikációs gyártó a világon, követelményei rendkívül bonyolultak és egyedülállóak, azonban innovatív megoldások széles skálája áll rendelkezésünkre hogy kielégítsük, sőt még túl is szárnyaljuk ezen elvárásokat.”