Rendkívüli Hírek:

2024 február 21

OTP – Hiába a rekordnyereség, árat emelnek a lakossági számlacsomagoknál

.Az OTP Bank a digitális, elektronikus átutalásoknál egyszámjegyű, a többi díjnál differenciált ármódosítást hajt végre 2024. március 1-jétől lakossági ügyfeleinél.

Az átlagos bankolási szokásokkal rendelkező ügyfelek többsége egyszámjegyű emelést fog érzékelni az előző évben kifizetett banki díjaihoz képest.

A pénzintézet  az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokra. Így továbbra is díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára. Valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 000 forintig. Az online utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 000 forint alatti utalások esetében. Havonta összesen 500 000 forint összegig, amihez csupán az ügyfeleknek igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet. Az OTP Bank egy évvel meghosszabbítja Árfolyam+ kedvezménycsomagját, amely használatával bankkártyás vásárlás esetén középárfolyamon számolnak el az ügyfelekkel. Az új díjak 2024. február 9-től a hitelintézet érintett termékoldalain a hirdetményekben, vagy a kondíciók aloldalon találhatóak meg.