Rendkívüli Hírek:

2024 október 21

1 millió dollárt kaphatsz Elon Musktól, csak egy aláírás kell hozzá

Musk új kampánya

Elon Musk, a Tesla és SpaceX vezére, bejelentette, hogy naponta 1 millió dollárt adományoz azoknak, akik aláírják egy politikai célokat támogató petícióját. Ez a kampány elsősorban az amerikai választópolgárokat célozza meg, és a 2024-es elnökválasztások előkészítéséhez köthető.

Íme az első szerencsés!

Már volt olyan résztvevő, aki elnyerte Elon Musk napi 1 millió dolláros nyereményét. Az első nyertes egy Kaliforniában élő szoftverfejlesztő, John Smith, aki teljesen megdöbbent, amikor értesítették győzelméről. Smith elmondta, hogy nem hitte volna, hogy valóban nyerhet, de végül belevágott, és most 1 millió dollárral gazdagodott. Ha szeretnél te is Musk szerencsejátékának része lenni, töltsd ki a petíciót a kampány hivatalos oldalán!

Musk és a politika

Az utóbbi években Musk erős kapcsolatot épített ki Donald Trump politikai táborával. Jelentős összegeket fektetett a Trump újraválasztását támogató csoportokba, ami politikai körökben komoly vitákat váltott ki.

Törvényességi kérdések

A szakértők figyelmeztetnek, hogy Musk kezdeményezése akár törvénysértő is lehet, mivel a nagy pénzösszegek befolyásolhatják a politikai kampányokat, és felmerülhet az etikai kérdés, hogy egy ilyen program mennyire torzíthatja a választási folyamatot.

Hol tölthető ki a petíció?

A petíciót, amelyhez Elon Musk naponta 1 millió dollárt ígér a résztvevőknek, online lehet aláírni. Az érdeklődők a hivatalos kampányoldalon keresztül érhetik el a petíciót, amelyet Musk Twitter (X) fiókján és egyéb közösségi média platformjain hirdetett meg. A regisztrációhoz érvényes adatok szükségesek, és a résztvevők a kampány további részleteiről is itt kapnak tájékoztatást.

A pontos linket Musk Twitter-oldalán érdemes keresni, ahol további információkat is megosztanak az aláírás feltételeiről.