Rendkívüli Hírek:

2024 szeptember 21

Megszületett Justin Bieber és Hailey gyermeke: A nevét is elárulták

Justin Bieber, a világhírű énekes, és felesége, Hailey Bieber, hatalmas örömhírrel lepték meg rajongóikat: megszületett első gyermekük, akit már régóta izgatottan vártak. Az ifjú pár a közösségi médiában jelentette be a boldog eseményt, és ezzel egyidőben leleplezték gyermekük nevét és nemét is.

A modellként is ismert Hailey Bieber egy egészséges kisfiúnak adott életet, akit Jack Blues Bieber névre kereszteltek. Justin Bieber a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében osztotta meg a hírt a világgal, amelyhez egy kedves fotót is csatolt újszülött gyermekükről.

„Isten hozott itthon, Jack Blues Bieber” – írta az énekes a bejegyzésben, amelyben kifejezte boldogságát és büszkeségét. A pár egészen mostanáig titkolta a terhesség hírét, és csak most, a születés után osztották meg a világgal a csöppség érkezését.

A bejelentés rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen a posztot mindössze négy óra alatt több mint 7,6 millióan kedvelték. A rajongók világszerte ünneplik a Bieber család bővülését, és rengeteg gratulációt küldtek a friss szülőknek.

Justin és Hailey kapcsolata régóta a média figyelmének középpontjában áll, de a pár eddig is törekedett arra, hogy magánéletüket a lehető legjobban megvédje a nyilvánosságtól. Ez a hozzáállás a gyermekük születése körüli titkolózásban is megmutatkozott, ám most, hogy megérkezett a kis Jack Blues, örömmel osztották meg az örömhírt a nagyvilággal.

A rajongók izgatottan várják a következő híreket a Bieber családról, és kíváncsiak, hogyan alakul majd az életük az új családtag érkezésével. Egy biztos, Jack Blues Bieber érkezése nemcsak a szülők, hanem a világ minden táján élő rajongók szívét is megmelengette. (Index)