2024 október 05

Családi nyaralás, amin mindenki jól érzi magát

Jó dolog a nyaralást tervezgetni, ötletelni, de amikor az embernek vannak gyermekei, akik közül esetleg még egy vagy több kisbaba, akkor általában az anyukák szívesen lemondanak azokról a kényelmetlenségekről, amellyel egy kisgyerekkel járó utazás és annak előkészületei járnak.

Itt leveszik a vállunkról a gondot

Az alpesi Hotel OTP Birkenhof**** családbarát szálloda arról nevezetes, hogy a temérdek beltéri és kültéri programkínálata mellett egyszerűen nem lehet unatkozni. Bárki is érkezik ebbe a szállodába, kortól és nemtől függetlenül biztosan talál olyan kikapcsolódást, amely az ő érdeklődési körének, egészségének megfelel. A hotel ehhez minden segítséget megad, sok sportszert lehet kölcsönözni helyben, és akkor még a környező látnivalókról nem is esett szó.

Ráadásul nem csupán az egész családot vihetjük el magunkkal, a Birkenhofban még a kutyánkat is vendégül látják, meglepetésekkel és plusz kényeztetésekkel kiegészítve. Szinte hihetetlennek hangzik, mégis igaz.

Kisgyerekkel is bátran induljunk útnak!

A kisgyerekes szülőnek egy fél háztartást magával kellene vinnie ahhoz, hogy nyaralni tudjon menni, de a Birkenhof szálloda nagymértékben segít ennek elhárításában, ugyanis szinte minden megvan náluk, ami kellhet, azaz babaágy, etetőszék, fürdetőkád, cumisüveg-melegítő, pelenkázó, bili, WC-szűkítő. Sőt, még babakocsit és kerékpárra gyerekülést is tudnak biztosítani.

Érdemes egyeztetni a szállodával indulás előtt, mert az is elképzelhető, hogy a gyerek ruháin és személyes holmijain kívül már semmi mást nem kell nekünk elpakolni, és ez mérhetetlen nagy segítséget jelent.

A másik nagy problémakör a gyerek nyári szünideje, illetve a nyaralás alatti unalom elűzése. A Hotel Birkenhofban egy percig sem kell ilyennel számolni, ugyanis inkább azt lesz nehéz kitalálni, hogy az ottlétre szánt idő, például egy egyhetes üdülés alatt hogy fér bele minél több minden az adott időszakba. 

Aktív kikapcsolódási lehetőségek beltéren és kültéren egyaránt

A karintiai Bad Kleinkirchheim település mellett lévő szálloda lehetővé teszi, hogy különféle sportágak kedvelői is jól érezzék itt magukat. A téli sportok, a síelés szerelmesei a kisvárosban lévő két termálfürdő, valamint egy bobpálya közül is választhatnak, ha valami mást is szeretnének kipróbálni. De lehet kerékpározni és túrázni a gyönyörű hegyekben, sőt, kutyánkat is magunkkal vihetjük a csodálatos alpesi legelők menti sétákra. Ez az a környék, ahol még nyáron is lehet síelni és egyszerre gyönyörködhetünk a havas hegycsúcsokban, miközben a meleg völgyekben kirándulunk a csörgedező patakok mellett, közben madárcsicsergést hallgatva.

Ha több generáció együtt érkezik, a nagyszülők is örömüket lelik ebben a gyönyörű tájban, vagy kényeztethetik magukat a szálloda wellness-spa részlegének fürdő- és masszázsszolgáltatásaival.