Rendkívüli Hírek:

2024 szeptember 21

A bababútor, amely egyénre szabható

Sokan nem is tudnak róla, hogy ma már léteznek egyedi, személyre szabható bútorok is. Pedig van ilyen, és magyar gyártmány!

Milyen bútor kell a babaszobába?

A babaszoba berendezéséhez csupán a legalapvetőbb bútorokra lesz szükség: kiságyra, pelenkázóra és egy szekrényre, ahol tárolhatók a babaruhák. Hogy melyik szín a legmegfelelőbb, az sok mindentől függ, de ma már létezik olyan bútor, ami személyre szabható e tekintetben is. A Baby Lion bababoltban beszerezhető magyar gyártású bútorok és kiegészítőik mindenki elkápráztatnak. 

A Todi gyerekbútorokról van szó, melyek többféleképpen kombinálhatók. A bútorzat része egy kiságy, egy komód és egy magasabb szekrény. Ezekhez pedig kiegészítők is kérhetők: pelenkázótoldalék, nyitott polc, színes polcbetét és magasító a komódhoz, a kiságy is hasonlóképpen átalakítható egyéni igények szerint.

A Todi bútorok és a hozzájuk tartozó kiegészítők viszonteladók útján kerülnek a vásárlókhoz, többek között a Baby Lion bababoltban is megrendelhetők.

Mi a kiegészítők szerepe?

Általában kombi kiságyat szoktak vásárolni a babaváró szülők, ahol a kiságy végén a pelenkázó is megtalálható. Ez valóban nagyon praktikus így, a Todi is gyárt kombinált kiságyakat. Egyre népszerűbb azonban elemekből összeállítani a babaszoba berendezését, mert így külön-külön is felhasználhatók a bútorok a későbbiekben!

A komód egy 3 fiókos vagy egy 2 ajtós kisebb szekrény, melyben a babaholmik rejthetők el. Ha azonban egy magasított támlájú pelenkázótoldalékkal egészítjük ki, akkor máris lesz egy kényelmes hely a baba tisztába tételéhez. Ha pedig a gyerkőc már nem használ pelust, a komód tárolóhelyként, később pedig éjjelis szekrényként is funkcionálhat.

Nagyon jó megoldás nyitott polcot is vásárolni a komódhoz, amit mellé is tehetünk, de a pelenkázótoldalék alatt is elhelyezhetjük. Így még több hely lesz a krémek, popsitörlők, pelenkák tárolására.

De a Todi bútorkiegészítőkkel nemcsak a kisszekrény, hanem a nagyszekrény is egyedivé tehető: színes polcbetétek vidám hangulatú szobát varázsolnak. Egy egyszerű kiegészítő ez, mégis nagyon mutatós!

Az elemes bútorcsalád további előnyei

Az elemes bútorok jól kombinálhatók egymással. A kiságy mellett szépen mutat a komód, felette a fali polc. Ha pedig a gyerkőc nagyobb lesz, az átalakítható kiságyból heverő is lehet, a tárolók pedig külön-külön elhelyezhetők a szobában.

A bútorokhoz tartozó kiegészítők is nagyon praktikusak. A Todi Bee család nyitott polcos szekrényeihez kérhető felnyitható ajtó, mely csak egy-egy polcot takar. Dizájnos, praktikus és egyedi bútort hozhatunk így létre.

A babaszoba berendezését nem szabad az utolsó pillanatra hagyni! Ezek a gyönyörű magyar bútorok jól mutatnak minden helyiségben, a színes polcbetétekkel pedig a későbbiekben is variálható a kinézetük a többi babaholmival összhangban.