2023 január 28

Ez a Balaton Sound végleges programja

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Balaton Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át tart, július 6. és 10. között – közölték a szervezők.

Ők mindenképp ott lesznek

A most bejelentett előadók között van a kanadai testvérpár, a DVBBS, a Chainsmokers, a nulladik napon fellépő holland duó, a Bassjackers, Duke Dumont, a német Andhim duó és Wiley is. A Jäger Aréna nulladik napi programjában lép fel a Chocolate Puma és a Milk & Sugar house duó, július 8-án pedig Tomsize játszik. A Telekom Aréna záró idősávjában lép fel a StadiumX, visszatér Zamárdiba az osztrák sztárproducer, Peter Kruder és érkezik a Jana Stégre a magyar származású Reelow.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”81″]

Végleges lett a Sound and Bass Stage programja is. Itt olyan külföldi sztárfellépők lesznek láthatók és hallhatók, mint Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, az Upbeats, NickBee, Dismantle és Lady Waks. Ezen a helyszínen 17 órától reggelig folyamatosan szól a zene. A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német Sascha Braemer és H.O.S.H., valamint számos hazai dj.

A Boat Party hajós helyszín külföldi fellépői – Agoria, Rodriguez Jr., Andhim, Adriatique és Peter Kruder – a Heineken Beachen is fellépnek. A közlemény kitér arra, hogy a nemzetközi house, tech-house és deep house színtér élvonalába tartozó előadók július 6. és 10. között minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boatján. A hajó a programnapokon 14 órától várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, és négy órán át tartózkodik a nyílt vízen.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

A kerek évfordulót ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt tíz év soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni, ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket az oldalukon. A legjobbakat díjazzák.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Macklemore & Ryan Lewis, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Armin van Buuren fellépését a Balaton Soundon.