Rendkívüli Hírek:

2024 február 27

Teljes körű szolgáltatás a gyártástól a szállításig

A legtöbben eleve nyitottak vagyunk egy olyan megoldásra, amelyben az újrahasználat áll a középpontban. Főként, ha a szolgáltatásba beletartozik a gyártás, a szállítás és a csere egyaránt. Ezzel pedig hatalmas terhek dobhatók le a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások válláról.

Hogyan működik a rendszer?

A Cup Revolution szakembereire a repohár gyártás, valamint a logisztika, szállítás, illetve a használt poharak cseréjében is számíthatunk. Lehetőségünk nyílik egyedi grafikás termékek igénylésére is, például cégünk logójával ellátottak gyártására. Nincsen megkötés, kis szériás sorozatok is készíthetők, ugyanakkor a több százezres tömegrendezvények kiszolgálása sem okoz problémát.

A legjobb pedig, hogy ezáltal megoldódhat az egyik legégetőbb gond, a felesleges hulladéktermelés, valamint annak elszállítása. Gondoljunk bele, hogy az eldobható, egyszer használatos termékek helyett újrahasználható poharak alkalmazásával nemcsak a megtermelt hulladék minimalizálódik, hanem egy környezettudatosabb, fenntarthatóbb rendszer részesei lehetünk. Felelős döntést hozunk, miközben a vállalati kiadásokon is spórolhatunk. 

Egyrészt nem szükséges plusz emberi erőforrás a poharak elmosásához, hiszen a Cup Revolution teljes körű szolgáltatásába beletartozik a használtak összegyűjtése, elmosása is. Másrészt mindez víztakarékosabb módon történik, ugyanis a speciális mosó- és szárítóberendezések kevesebb vízmennyiséget használnak fel. A víztakarékosság mellett makulátlanul tiszta, higiénikus termékek jutnak vissza. Ami pedig a csomagolás kérdését illeti, nincsen másodlagos csomagolás, csupán pormentesen záródó ládák. 

Mi történik a használatot követően?

A koszos poharakat összegyűjtik, elszállítják, s a helyükbe tiszta repoharak kerülnek. Legalább 500 újrahasználatra tervezettek a hazai RevoCupok, ez köszönhető a gyártástechnológiának, illetve a tartós alapanyagoknak. Szerencsére a körforgás nem szakad meg akkor sem, ha elhasználódnak, ugyanis a sérült poharakat is újrahasznosítják, s belőlük például komposztálóláda születhet.

A rendszer tehát egy fenntartható megoldást kínál, méghozzá úgy, hogy a csatlakozással nekünk semmi más dolgunk nem lesz, ugyanis a gyártás mellett a kirakodás, raktározás, készletellenőrzés terhét is leveszik a vállunkról.

Konkrét eseményre, egy alkalomra lenne szükség repoharakra?

Lehetőségünk nyílik akár egyetlen rendezvényhez igénybe venni a szolgáltatást, ugyanis a bérlés is megoldható. Így már előzetes anyagi ráfordítás nélkül lebonyolítható az esemény. A pohárbérlés lehetősége nagyszerű módot kínál azoknak, akik csak egyszeri alkalomra keresnek egy költséghatékony, környezettudatos megoldást. Az eldobható termékek helyett újrahasználható poharakkal mi magunk is támogathatjuk a fenntarthatóságot.