Donald Trump korábbi amerikai elnök szerda este azzal vádolta meg utódját, Joe Bident, hogy „teljesen tönkreteszi az gazdaságunkat, ezért most egy hanyatló nemzet vagyunk”.

Donald Trump egykori amerikai elnök szerda este az amerikai gazdaság teljes tönkretételéve vádolta meg Joe Biden jelenlegi amerikai elnököt. Trump szerint az utódja „tönkre teszi az ország gazdaságát, lerombolja a jogállamiságot ezért most egy hanyatló nemzet vagyunk, egy bukott nemzet és a félelem nemzete” -mondta Trump.

Donald Trump a Miamiban tartott „Hispanic Leadership” konferencián percekkel ezelőtt elmondta azt is, hogy „Amerikának a remény, a szabadság és a biztonság országának kellene lennie. Ehelyett mostanra a recesszió, a depresszió és az elnyomás jellemzi.”

Trump a szárnyaló infláció miatt Biden kormányzatát hibáztatja. Az exelnök elmondta, hogy az áremelkedés a legsúlyosabban a latin-amerikaiakat érinti. Trump szerint a latin-amerikaiak egyre inkább a Republikánus Párt oldalán állnak és helyesen teszik mindezt.

A korábbi elnök szerint „eljött az idő, hogy felálljunk és megvédjük Amerikát és minden értékét, amit képvisel.

Trump teljes beszéde a konferencián megtekinthető az alábbi videóban:

Forrás: Baha Breaking News

Borítókép forrása: Shutterstock