Az UniCredit Banknál a Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatott hitele (CSOK hitel) új, energiahatékony lakóingatlan vásárlásához vagy építéséhez akár kamatmentesen is felvehető.

Ha a Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatott hitelét olyan új lakóingatlan vásárlására vagy építésére veszik igénybe, mely legalább BB energetikai besorolású, energiaigénye legfeljebb 90 kWh/m2/év, és legalább 10 éven keresztül saját lakhatásra szolgál, a hitelhez zöld kamattámogatás igényelhető. Ebben az esetben a megfizetendő ügyleti kamat mértéke akár 0% is lehet.

A hitellehetőség mellé, amennyiben további összegre van szükség, felvehető a kedvezményes, fix kamatozású NHP Zöld Otthon Hitel, amelynek az ingatlanra vonatkozó feltételei megegyeznek a zöld kamattámogatás elnyeréséhez szükségesekkel. THM: 2,59%.

Az UniCredit Bank – fenntarthatósági törekvéseivel összhangban – további környezettudatos kölcsönt is kínál ügyfeleinek, így zöld tematikájú hitelcél is finanszírozható a kamattámogatott otthonfelújítási hitellel, míg napelem-telepítésre a GREEN személyi kölcsön kedvezményes kamatozással, kamatkedvezménnyel vehető igénybe. A bank folyamatosan bővíti zöld portfólióját, hogy ezzel is segítse ügyfelei az élhető jövő megteremtésében.