Európában az elsők között, Magyarországon pedig elsőként nyitotta meg kapuit a Pólus Centerben a Vodafone legújabb üzletkoncepciója alapján kialakított viszonteladói boltja.

Európában az elsők között, Magyarországon pedig elsőként nyitotta meg kapuit a Pólus Centerben a Vodafone legújabb üzletkoncepciója alapján kialakított viszonteladói boltja.

Szélesebb szolgáltatási skála, ügyfélhívó rendszer, helyszíni technikusi segítség, és több mint 50 kézbe vehető, kipróbálható telefon. Mindez csak néhány példa azon lehetőségek közül, amelyeket az idelátogató ügyfelek, és leendő előfizetők is megtapasztalhatnak. A letisztult vonalvezetésű, dizájnos üzletben 5 értékesítő várja a betérőket, akik kimagasló szakértelmükkel garantálják az egyedülálló ügyfélélményt. A több mint 200 üzletet számláló viszonteladói hálózatban elsőként debütál a Vodafone legújabb, Mindentudó szolgáltatása, melynek keretein belül minden újonnan vásárolt okos telefonra ingyenesen átmásolják előző készülékéről a vásárló telefonkönyvét és SMS-eit, valamint segítenek beállítani email fiókját, internet elérését.

A Pólus Centerben található shopban az üzleti ügyfelek is megtalálhatják számításaikat, hiszen a Business in Shop (BIS) szolgáltatás kizárólag az ő igényeik szerint lett kialakítva.

Richard Sherwood, a Vodafone lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese elmondta: „Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a valóban kuriózumnak számító Vodafone Smart Store után, egy új koncepció alapján kialakított, szintén különleges viszonteladói boltot is az elsők között nyithatunk meg Magyarországon. Bízunk benne, hogy az üzletben nyújtott kiváló minőségű kiszolgálás, és a bolt kifinomult stílusa is minél több ügyfelünk tetszését elnyeri majd.”

„Új üzletünk mind felszereltség, mind az elérhető szolgáltatások, mind kollégáink szakértelme folytán kiemelkedő minőséget képvisel. Őszintén bízom benne, hogy a XV- XVI. kerületben élő Vodafone-ügyfelek minél hamarabb megismerik és megszeretik az új üzletet!” – tette hozzá Takács Zsolt, a GSM Takács ügyvezetője.

„Nagy öröm a kerület számára, hogy a Vodafone első viszonteladói Premier üzletét a XV. kerületben nyitotta meg. Számomra, és az önkormányzat számára is nagyon fontos az új munkahelyteremtés. Ezzel pedig külön öröm, hogy a Vodafone egy KKV céggel karöltve hozzájárult újabb munkahelyek létrehozásához a kerületben!” – tette hozzá László

Tamás, Budapest XV. kerület polgármestere a szalag átvágását követően.