Már itthon is kézbe lehet venni a legújabb iPhone 14 telefonokat és az Apple Watch Series 8 okosóráit.

Péntektől már Magyarországon is kézbe lehet venni a legújabb iPhone 14 telefonokat és az Apple Watch Series 8 okosóráit. Az új telefonok még lenyűgözőbb fotókat ígérnek félhomályban és erős fényben is. Az előjegyzések alapján az iCentre-ben főleg a nagyobb teljesítményű készülékek iránt magas a kereslet.

Akik előrendelték már pénteken reggel nyitást követően a kezükben tarthatták a legújabb telefonjukat az iCentre Apple Premium Reseller üzleteiben. A legnagyobb érdeklődés a nagyobb felszereltségű iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max iránt van, amelyek többek között részletgazdag fotókat ígérnek a 48 megapixeles fő kamerával és akár kétszer nagyobb fényerejű kijelzőt napsütésben.

Az előrendelések alapján a legkeresettebbek az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max telefonok, színben a Deep Purple és a Space Black. Valamennyiünknek egyre fontosabb a biztonság és az iPhone 14 Pro és Pro Max telefonok képesek érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért minket, segélyhívást indítanak helyettünk a 112-es számra, valamint értesítést küldenek a vészhelyzeti kontaktoknak helyettünk, amikor mi nem tudunk. Ez olyan funkció, amely úgy vélem, akár életeket is menthet.” – mondta Felker Noémi, az iCentre Hungary Kft CEO-ja.  

A fejlesztők megújult iPhone-élményt ígérnek a Dynamic Islanddel és a mindig bekapcsolt kijelzővel. A zárolási képernyő is személyre szabható, amihez akár fotót is hozzáadhatunk. Akinek a filmezés a fontos, azoknak jó hír, hogy Akció módban stabilizátor nélkül is rázkódásmentes felvételeket lehet az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekkel készíteni. Filmszerű módban már a filmipar által használt 4K HDR-ben, 24 fps-sel készíthetünk felvételeket.

Apple Watch Series 8

Az Apple Watch Series 8 fejlett, egészséggel kapcsolatos érzékelőivel és appjaival megmérhető a pulzus és a véroxigén szint, követhető a testhőmérséklet alakulása, amely például a női egészségnél, a termékenységi vizsgálatokhoz elengedhetetlen fontosságú. A sport és egyéb balesetekre ennél a készüléknél is kiemelten figyelnek: ütközés észleléssel ügyel a biztonságra, alvásfázis-követéssel és sokoldalú edzésmutatókkal segít aktívan és egészség­tudatosan élni. Az Apple Watch Ultrát afelfedező túrákhoz, kaland- és állóképességi sportokhoz ajánlják. Űrtechnológiai minőségű titánból készült a tok, akár 36 órás üzemidővel, újratervezett iránytű appal, útpontokkal és visszakövetés funkcióval. Az Apple Watch Ultra már előrendelhető, várhatóan szeptember 23-tól kapható Magyarországon.