Sziasztok! Ezen a blogon abban fogok segíteni mindenkinek, hogyan lehet sokkal hatékonyabban kockázatot kezelni és milyen magas valószínűségű kereskedési stratégiák léteznek az opciós piacon.

opciós kereskedésAz opció egy eszköz lehet a kezedben ahhoz, hogy maximális kontrollt gyakorolj az összes kereskedési szituáció felett és végtelenül rugalmas stratégiákkal kereskedhess a piacokon. Az opció önmagában nem egy cél, hanem maga az eszköz egy cél elérésének érdekében. Na de mi a cél?

Mielőtt belemennék az opciós fejtegetésekbe, arra kérlek, hogy tisztázd magadban a kereskedésed mögötti okokat. Miért kereskedsz? Miért áldozod rá a pénzed és az időd? Mi az az ok, ami miatt csinálod? 

Nagyon remélem nem csak a dollárjelek jelentek meg a szemed előtt, ugyanis a pénz csak egy eszköz, ami önmagában üres és értéktelen. Mi az az érzés, amit birtokolni szeretnél a kereskedés által? Mit fogsz azzal a pénzzel kezdeni?

Mielőtt továbbolvasnál, kérlek, a fenti kérdést tisztázd magadban!

A többség nem mer belevágni a tőzsdei kereskedésbe, mert visszatartja a környezete, a megszokások és a saját hitrendszere. Érdemes rólam tudni, hogy 12 évet dolgoztam informatikai területen, így „papíron” semmi közöm nem volt soha a pénzügyi piacokhoz, mégis képes voltam megtanulni, és sikerrel alkalmazni a legnehezebb, de egyben legrugalmasabb pénzügyi eszközt, az opciót.

Hidd el nekem, hogy a sikerhez nincs szükséged pénzügyi előképzettségre

Ebben a blogban tehát a fejlődés állomásairól fogok írni, én miken mentem keresztül, milyen fejlődési lépések voltak és miért gondolom azt, hogy az opció, mint eszköz egy végtelenül rugalmas instrumentum arra, hogy a tőkéd feletti maximális kontrollt és biztonságérzetet gyakorold.

Szerző: OpcioGuru Gery