Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife úti célra ezután önállóan, közvetlenül az utasoknak árusít jegyeket a Travel Service, s kihagyja az utazási irodákat. A cseh hátterű légitársaság szeptemberben vagy október elején kezdi meg az értékesítést a thaiföldi és a kanári-szigeteki járataira. A chartercég a jövőben közvetlenül az utasnak kívánja adni azt az árelőnyt.

Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife úti célra ezután önállóan, közvetlenül az utasoknak árusít jegyeket a Travel Service, s kihagyja az utazási irodákat – írja a szombati Népszabadság.

A cseh hátterű légitársaság a lap értesülései szerint szeptemberben vagy október elején kezdi meg az értékesítést a thaiföldi és a kanári-szigeteki járataira.

A lap iparági körökből úgy tudja, hogy a cég e négy célállomás esetében azért döntött az önálló értékesítés mellett, mert több iroda nem tartotta magát a korábbi megállapodásokhoz, így a chartercég a jövőben közvetlenül az utasnak kívánja adni azt az árelőnyt, amelyet egy charterjárat képes nyújtani a menetrend szerinti légitársaságokkal szemben.