A 200 napos mozgóátlagról történő felpattanás után a 4440 irányába történő emelkedésre számíthatunk, a vállalat gyorsjelentése azonban még megkeverheti a lapokat.

15 perces

Gyengült tegnapelőtti záró értékéhez képest az OTP árfolyama, 4240-ig tudott emelkedni mielőtt visszacsorgott volna 4180-hoz. A nap közben kialakult kicsi csökkenő háromszög jó indikátor lehet már a nap elején az árfolyam mozgására, legalábbis napon belül. Amennyiben ki tud belőle törni 4300-hoz érkezhet meg rövidesen az árfolyam, ellenkező esetben további nyomás alatt lehet a 4100-as szint, melynek letörése továbbra is pesszimista jelzés lenne.

OTP 15perces

Napi

Nem tudott tovább emelkedni a 200 napos mozgóátlagtól történő elpattanás után a bankpapír, de ettől függetlenül mozoghat további 4440 irányába a papír, miután az árfolyam elérte a dupla csúcsból számított célárfolyamot és masszív támaszról tudott fordulni. Az emelkedést még nem támogatja az MACD jelzése, de 4300 fölött már visszatérhet vételi jelzésbe az indikátor, ebben az esetben jó kilátások mellett lehetne tesztelhető a 4440-es ellenállás. A vállalat jelentésében komoly veszteségekről számol be Ukrajnában, más eredménysorokon azonban jobban teljesít az elemzői várakozásoknál.

OTP Napi

Heti

4440 érintése után pihenőt tartott az OTP árfolyama, a továbbiakban a korrekció folytatására számíthatunk, ezen a héten már tesztelésre kerülhet a 4100-as szint. Ez az első támasz, ami megfoghatja és visszafordítja a korrekciót, ezt követheti a 4000-es érték, majd a 3900-as támasz. Ez alá egyelőre nem várjuk a korrekciót, legkésőbb innen ismét felfelé fordulhat az árfolyam, de mint említettük, már 4100-nál is megtörténhet ez. A korrekció után ismét a 4440-es ellenállás lehet a fő akadály a papír útjában, áttörésével az 5000-es szint felé indulhatna az árfolyam.

OTP Heti