Azt mondják, hogy adni jobb, mint kapni. Ez tényleg így van, de lehet, csak nekem borsódzik a hátam az egésztől.

Nem attól, hogy költenem vagy vásárolnom kell, hanem magától a választástól. Mit vegyek, hogy jó legyen, hogy örüljenek annak az ajándéknak? Nehéz, ha nem ismerem az illetőt, de akkor sem könnyű, ha évek óta ismerjük egymást, mert ez azt jelenti, hogy majdnem mindent kapott már tőlem.

Szerencsére a design termékeket, lakberendezési produktumokat még nem próbáltam. Te igen? 

Nászajándék trendek 2022-ben

Megint ott tartok, hogy csak agyalok. Októberben hivatalos vagyok egy esküvőre, és még mindig nem tudom, hogy mit kellene vennem ajándékba az ifjú párnak. Már épp fel akartam adni, s elmerültem a mély depresszióban, amikor belebotlottam a Designmarket ajándék ötletek kínálatába. Itt abszolút az idei trend ural mindent.

De mi számít ma népszerű nászajándéknak? A lakberendezési termékek azért jöhetnek szóba, mert a friss házasoknak szinte nem is költeni majd a stílusos kiegészítőkre. A nagy méretű falióra, a fali lebegő polc, az ékszertartó, de a gyertyaszettek is szerepelhetnek az ajándékcsomagban. Ha pedig valami igazán egyedire vágyunk, akkor a világtérkép alakú mágnestábla tökéletes választás lehet.

Hasonló a helyzet a lakásavatóval

Amikor az utolsó polcok, szekrények is a helyükre kerültek, akkor már csak értesíteni kell a barátokat a lakásavató dátumáról. Mi magunk is örömet okozhatunk, például azzal, ha segítünk berendezni a lakást. 

A legegyedibb lakásavató ajándékok között kap helyet a fogas. Tudom, hogy ez unalmasnak hangozhat, de szerencsére nem minden akasztó egyforma. A Skyline például egy kihajtható, városképet ábrázoló, 5 darabos ruhafogas.

Szintén csodálatos látvány nyújt a Fotofalls fényképtartó, amelyre könnyen felcsipeszelhetjük a fotóinkat, s a fa lombkoronáját juttatja eszünkbe ez a darab. 

A mécsestartó szettek, az órák, a bortartók, az illatosítók és a lámpák ugyancsak jó kis lakásavató ajándéknak minősülnek.

Nézd meg, hogy kinek, mit ajándékozol!

Igazából én már nem bízom a véletlenre az ajándékozást. Egyszerűen képtelen vagyok nem figyelembe venni az illető személyiségét, na meg persze a nemét. Ez amolyan “kapaszkodó” az ajándékozás világában, nem véletlenül vannak kifejezetten a nők és a férfiak számára ideális meglepetések. A Designmarket lakberendezési weboldala még ebben is segít nekem!

Mi kell a nőnek? Az is fontos, hogy az illető mit szeret, de a design kulacsokkal, a fentebb felsorolt lakásdekorációs elemekkel és a konyhai kellékekkel talán nem lőhetünk mellé.

Az urak már egy külön csoportot képeznek, viszont minden férfi egy sakk-készletnek, egy design kulacsnak, esetleg egy póló alakú keretnek (benne a kedvenc focistájának mezével, aláírással), örülne.

Lakásdekorációs ajándékokat szinte mindenféle alkalomra vehetünk, mert többségükre az embereknek szüksége is van.