Jelentős emelkedéssel zárta a napot a BUX határidős indexe, amivel visszakerült az emelkedő csatorna tetejéhez. Az erős bullish összkép megkérdőjelezhetetlen, de a jelenlegi szinten ismét előfordulhat kisebb pihenő, mielőtt tovább tud emelkedni az árfolyam.

15 perces

Jelentősen emelkedett a BUX határidős indexe, elsősorban a MOL és a Richter jó teljesítményének köszönhetően, ezzel az árfolyam sikeresen törte át a 20300-nál előtte álló akadály, 20800-as is érintette a nap folyamán. Továbbra is maradhat a rendkívül erős bullish irány a korábban tapasztalt pihenőkkel tarkítva. Jelenleg komolyabb gyengülésre vagy fordulatra nem utal semmilyen jel a charton, így jó kilátásokkal vághat neki az index a következő napoknak.

BUX 15perces

Napi

Folytatja a szárnyalását a BUX indexe, egészen a csatorna tetejéig tudott emelkedni az árfolyam. Itt könnyen újabb pihenő jöhet, hiszen ismét erős ellenállásba akadt az index, illetve az RSI is mélyen a túlvett zónába került vissza. Az összkép természetesen egyértelműen pozitív maradhat, hosszú távon változatlanul emelkedésre számíthatunk. Korrekciót legfeljebb az alakzat alsó száráig számíthatunk, komolyabb veszély egyelőre nem fenyegeti a technikai képet.

BUX Napi