390 és 400 között félúton fújja ki magát az MTelekom árfolyama, hamarosan ismét nekimehet a 400-as szintnek, ami változatlanul komoly feladat a papír számára.

15 perces

Töretlenül tartja magát az MTelekom árfolyama 390 fölött, tegnap több mint egy 1%-os emelkedéssel zárta a kereskedést 396-nál. Ha nem fogy el a lendülete, akkor ma ismét nyomás alá kerülhet a 400-as ellenállás, ami változatlanul erős akadály az árfolyam útjában. Áttörése újabb bullish jelzés lenne a papír számára, ami egyébként is kifejezetten erősen teljesít, emelkedő trendje töretlen. A rövidtávú emelkedő trendvonalat jelenleg 390-nél találjuk, így ennek a szintnek az esetleges letörése indíthat komolyabb gyengülő hullámot. Amennyiben lepattan a 400-as szintről az árfolyam, érdemes lehet erre a támaszra is figyelni.

MTELEKOM 15perces

Napi

Emelkedni tudott a távközlési vállalat árfolyama, szokásos pihenőjét tartja, ezúttal 390 és 400 között. Az RSI visszakerült a túlvett zónába, ami nem túl kedvező a 400-as szint áttörése szempontjából, ettől függetlenül jó hangulat mellett ma nekimehet az ellenállásnak az árfolyam. Legalább az emelkedő trendvonalig jót tenne egy korrekció, ez 390 alatt húzódik. A 330-tól történő elpattanás óta nem láttunk komolyabb korrekciót az árfolyamtól, a jelenlegi szinten már esedékes lenne. A technikai kép 360 letöréséig pozitív maradna, összességében tehát maradhatnak a pozitív kilátások, gyengülő hullámmal, vagy anélkül.

MTELEKOM Napi

Heti

Újabb hetet zárt emelkedéssel az MTelekom árfolyama, már a júliusi csúcs fölé is benézett. Az indikátoroknál nem meglepő módon vételi jelzéseket látunk, de erősen érik a korrekció is. Egy ideje a felső Bollinger szalagra tapadva mozog az árfolyam, illetve az RSI is egyre közelebb a túlvett zónához. Legkésőbb a 400-as szinttől számíthatunk korrekció indulására. A pozitív technikai kép megmaradhat, hosszú távon további emelkedés jöhet, amennyiben 350 nem törik le a későbbiekben.

MTELEKOM Heti