Ma már a piacon számos sokfunkciós okosóra található. Vannak közülük olyanok, melyeket a legnagyobb okostelefon-gyártók készítenek.

Kik tudnák igazán, hogy hogyan lehet ezeket a termékeket a legjobban összehozni az okostelefonokkal, ha nem ők, igaz? Ebben a cikkben is egy ilyen cég termékével fogunk foglalkozni.

Huawei Watch: a sokfunkciós okosóra

Ma már több olyan gyártó is készít nagyon jó okosórákat, akik eddig főleg az okostelefonjaikról voltak híresek. Ide sorolható a Huawei is a Watch okosórájával. Ez is egy olyan jól megtervezett és kivitelezett készülék, aminél látható, hogy a tervezők tudták, mit akarnak, és meg is valósították azt. A termék több területen is megállja a helyét, nézzük is meg, hogy melyek ezek.

Az okostelefon kiterjesztése

Az egyik legfontosabb funkció, amire használni szokták ezeket a csuklóra erősíthető készülékeket, az az, hogy kiterjesszék az okostelefonokban rejlő lehetőségeket. Mintha a telefon egy részét kivennénk és ráerősítenénk a csuklónkra.

Ennek megfelelően kiválóan alkalmasak hívások kezelésére, üzenetek fogadására és megválaszolására, valamint a különböző alkalmazásokból érkező értesítések kezelésére is. De mivel számos applikációt rátelepíthetünk, így stopperként, ébresztőóraként vagy például naptárként is használható. De itt még közel sincs vége!

Segít a sportolásban

Az akaraterőnket nekünk kell beletennünk, de a megfelelő okosóra végig támogatja az edzésünket. Motivál, nyomon követi a mozgásunkat, és nem hagyja, hogy elfelejtsük, mi is a célunk, és jelenleg hol tartunk a megvalósításában.

Ezen felül a Huawei Watch víz alatt is megállja a helyét, akár 50 méterig, így széles körben alkalmazható, például úszáshoz vagy egyéb vízi sportokhoz is tökéletes választásnak bizonyul!

De milyen edzésfunkciói vannak, amiket imádni fogunk a mindennapokban? Nézzük!

A klasszikusok közül mindenképp meg kell említenünk a lépésszámlálót és a kalóriaszámlálást. De található benne pulzusmérés is, mely segít a megfelelő tartományban tartani a pulzusunkat azzal, hogy folyamatosan monitorozza azt, ráadásul a pulzuszónákat is ismeri. De van benne távolságmérés, sebességmérés, tempómérés egyaránt. Sőt olyan extrák is, mint a test regenerálódásának szintje vagy épp a virtuális tréner.

Figyel a megfelelő alvásra

A Huawei Watch a benne található alvásfigyelő funkcióval segít a jobb minőségű alvás elérésében. Ez nem csak a mélyalvásunkat monitorozza, de még azt is, hogy mennyire forgolódunk éjjel. Ha figyelemmel kísérjük a méréseket, és teszünk a jobb alvásért, hamarosan sokkal kipihentebbek leszünk, mint eddig voltunk.

Fizessünk az okosóránkkal

Nagyon sokan csak addig hordták magukkal a bankkártyájukat, ameddig nem terjedt el az NFC-s fizetés. Mióta azonban szinte minden új telefonban benne van, a legtöbben már csak digitális kártyaként veszik fel, és nem is hordják maguknál a bankkártyájukat, mégis meg tudják oldani a fizetést.

Egy NFC-s Huawei Watch segítségével már a telefonunkat sem kell elővennünk a fizetéshez. Nem rossz, igaz?

Ha téged is vonz a számos kiegészítő lehetőség, mellyel megkönnyítheted a mindennapjaidat, kattints ide, és válaszd ki a saját Huawei okosórádat!