A tárolás, a pakolás, a rendezgetés folytonos napirendi pont minden háztartásban, ezért mindig hosszas mérlegelés előzi meg azt a vásárlásunkat, amikor egy bútordarabot szeretnénk a tárolási funkciójával maximálisan kihasználni.

A komód az a bútordarab, amelyet tényleg egy szóval lehet leginkább jellemezni: praktikus. Akármelyik helyiségben van szükségünk tárolófunkcióra, a komód mindenhol megállja a helyét. De nem csak ezért szeretjük! Nézzük meg, milyen további lehetőségek állnak rendelkezésünkre, ha egy komódot szeretnénk teljes mértékben kihasználni.

Tévé elhelyezésére a nappaliban

A Bonus Shop webáruházban komódok széles választékával találkozhatsz. Ha a nappaliban van szükséged egy multifunkcionális darabra, akkor érdemes egy alacsonyabb és hosszabb komódot választani, amelyre rá tudod rakni a plazmatévét. A komód egyes rekeszeiben tudsz tárolni egyéb műszaki kütyüket, családi fotóalbumokat, könyveket, dokumentumokat, pót lakáskulcsokat, bármit, amire nap mint nap szükséged van, hogy kéznél legyen.

Ha a tévé mellett van még hely, akkor polcként elfér a komódon néhány fénykép, váza vagy más dísztárgy, gyerekek kézműves alkotásai. Csak vigyázzunk, mert ha nagyon alacsony ez a tároló, akkor hajlamosak ezek a tárgyak leesni róla, ha kisgyerek is van a családban.

Az étkező tálalóbútora

Ha amerikai konyhás nappalink van, vagy pedig rendelkezésünkre áll egy különálló helyiség komplett étkezőgarnitúrával, akkor egy nagyobb mélységű, de alacsony, hosszú komód tökéletes tálalószekrénnyé fog válni.

Hosszú felületén el tudjuk helyezni az épp tálalásra váró fogásokat vagy süteményeket, italokat, amelyeket még nem szeretnénk felszolgálni. Számtalan fiókjában pedig helyet kaphatnak a tányérok, evőeszközök, de a szalvéták, tányéralátétek, konyharuhák, fogókesztyűk, akár konyhai robotgépek is, amelyeknek már nem tudunk a konyhaszekrényekben helyet találni.

A tökéletes előszobaszekrény

Egy előszobába belépve a legfontosabb, hogy ne rendetlenség fogadjon minket. Itt a tárolóknak el kell rejteniük a cipőket, esernyőket, kabátokat, mindent, amit belépve a házba, a család kisebb és nagyobb tagjai ledobnak magukról.

Ebben a legnagyobb segítséget a cipősszekrény adja, amely akkor a leginkább helytakarékos, ha minél magasabb és keskenyebb. Minden rekeszébe több pár cipő is kényelmesen elfér. A fiókokba tehetünk külön rendezőket is, ha jobban el szeretnénk választani az egyes párokat.

Előszobába nagyon praktikusak a komóddal egybeépített előszobafalak, amelyeken a kabátok tárolására alkalmas fogasok, esernyők, táskák elhelyezésére polcos szekrények találhatók tükörrel kiegészítve.

A mindenes játéktároló

Nem utolsósorban a komódoknak nagyon jó helyük van a gyerekszobában, ahol a puzzle-öktől és kirakójátékoktól kezdve plüss figurákon, kisautókon át egészen a könyvekig tárolhatunk bennük számtalan holmit, nem beszélve a ruhákról, gyermekágyneműről. Tetejükön pedig elférnek az éppen használatban lévő játékok és egy gyermeklámpa is.