2024 április 25

A BÉT prémium kategóriájának legjobb részvénye lett az OPUS

Az OPUS GLOBAL Nyrt. lett az év legnagyobb árfolyam-emelkedést elérő részvénye 2023-ban a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában – közölte a társaság.

A BÉT minden évben díjazza a kiemelkedő teljesítményeket. A prémium kategória egyik legrangosabb díját a BÉT Legek 2023 ünnepélyes eseményén vehette át Lélfai Koppány, a társaság vezérigazgatója. Az OPUS GLOBAL Nyrt. árfolyama a tavalyi évet 335 százalékos emelkedéssel 382 forinton zárta – írták. A díj elnyerésével kapcsolatban a vezérigazgató a közlemény szerint kiemelte: a társaság az elmúlt közel két évben azon dolgozott, hogy a szinergiák egyre erőteljesebb kihasználásával az eredménye folyamatosan javuljon. Tavaly ennek is köszönhetően többszörösére nőtt az OPUS-csoport eredménye – ismertette a távirati iroda.

A negatív külső körülmények ellenére az árbevétel is rekordot döntött, és már a harmadik negyedévben átlépte az 500 milliárd forintot. Külön öröm, hogy a jelentősen javuló profitszámokra a befektetők is felfigyeltek. Ugyanis az OPUS iránti, erőteljesen megnőtt bizalom nélkülözhetetlen volt az elismerés elnyeréséhez.

Borítókép forrása: Shutterstock