2024 június 14

Megjelentek a februári OPUS aukció részletei

Kétmilliárd forintért vásárolja vissza saját részvényeit február végén az OPUS GLOBAL Nyrt. A tranzakció részletei már nyilvánosak, de a részletekről fontos tájékozódni az OPUS részvényesnek a saját befektetési szolgáltatójuknál is.

Február 29.-én napközben tartja meg részvény visszavásárlási aukcióját az OPUS GLOBAL Nyrt. Az aukción 2 milliárd forintért vásárol vissza részvényeket a cég, maximum 489 forintos részvényenkénti áron. 

A tranzakció lehetőséget teremt arra is, hogy akár több részletben, többféle áron próbálják meg eladni a részvényeiket a társaság tulajdonosai. Az ajánlati könyv nem lesz nyilvános, az elfogadott legmagasabb árszintet így csak az ügylet lezárása után ismerhetik meg a részvényesek. A tranzakció lebonyolítója az Equilor Befektetési Zrt. lesz.

Az OPUS GLOBAL Nyrt. azt javasolja, hogy aki részt akar venni az aukcióban, az időben vegye fel a kapcsolatot jelenlegi szolgáltatójával, annak tisztázása érdekében, hogy rendelkezik-e a meghatározott rendszerhez való hozzáféréssel.

Az aukcióról az OPUS honlapján, az alábbi linken lehet az eredeti cikket elérni.