Rendkívüli Hírek:

2024 szeptember 28

Egy jól átgondolt teraszburkolat rendszer 

Akik egy jól átgondolt teraszrendszer kiépítését tervezik, azoknak kifejezetten ajánlott a WPC burkolat. A könnyen telepíthető termék összesen 6 színben választható, ezért igazítható a már meglévő otthoni színvilághoz. A modern gyártási technológia és az egyedülálló felület minden otthont újjávarázsolhat. 

A Goodwood teraszburkolat a WPC DECK kínálatában is feltűnik, de az internet segítségével könnyedén utánajárhatunk ennek a termékcsaládnak. A burkolatok azoknak is kedveznek, akik nem szeretnének a karbantartásra túl sok időt pazarolni. 

Miért jó, ha minőségi teraszburkolatot fektetünk le?

Bizonyára sokan gondolkodnak most azon, hogy a teraszt mivel burkolják le. Valószínűleg előtérbe kerül a fa és a kerámia is. A hagyományos faburkolatok esetében sok karbantartási munkálattal kell számolni, hiszen a fát szinte évente át kell festeni, és festés előtt nem árt lecsiszolni a régi réteget sem. 

A kerámia nem a kisgyerekes családok kedvence, hiszen a kicsik könnyen elcsúszhatnak rajta. Van egy jó hírünk, hiszen a WPC teraszburkolatok minden fontos kitételnek megfelelnek. Kevesebb karbantartás, csúszásmentesség, könnyed takaríthatóság jellemzi. 

Mit érdemes tudni a Goodwood termékcsaládról?

A magas minőségi elvárásunk mellett, a pénzügyi elvárásaink is teljesülhetnek, hiszen egy megfizethető burkolóanyagról beszélünk. Egyedi kefézett felületű termék, amely fahatású élményt biztosít az egész család számára. 

A termék a kisebb forgalmú területekre és otthoni használatra került kifejlesztésre. Összesen 6 színben választható, azaz a white, a dark, a latte, a silver, a coffee, valamint a caramel áll rendelkezésünkre. A nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy a már meglévő otthoni színvilágot továbbvigyük a teraszunk felújítása során is.

Goodwood Trend teraszburkolat 

A különleges anyagot lefektethetjük egy már meglévő burkolatra is, hiszen alacsony. A fa mintázatú felület könnyen tisztítható, így a háziasszonyoknak sem kell minden percben a takarítással foglalkozni. Egy négyzetméterre körülbelül 7,1 folyóméter burkolatot kell beszereznünk és 3 folyóméter párnafára lesz szükségünk a megfelelő rögzítés érdekében. 

Ne feledkezzünk meg a klippek és a csavarok beszerzéséről sem. A WPC termék 55% valódi farostot és 35% magas minőségű műanyagot tartalmaz, emellett egyéb anyagok is megtalálhatók benne. Az ellenállóságát az 5 cellás továbbfejlesztett profiljának köszönhetjük. A termék további előnye, hogy a gyártó 10 év garanciát is biztosít. 

Goodwood Traditional

Lenyűgöző elegancia és kifinomult felület, ez az, amit nyerhetünk ezzel a teraszburkolattal. Az egyedülálló és impozáns megjelenés segíthet teraszunk új szintre emelésében. Szintén otthoni használatra javasolja a gyártó ezt a minimális tisztítást igénylő felületet. A 3 fajta rendszermagasság, a széles színválaszték biztosítja azt, hogy bármely otthoni területet újjávarázsolhassunk a saját ízlésünknek megfelelően.