2024 október 06

Miért a bögre az egyik leghatékonyabb promóciós ajándék?

Valószínűleg mindenkinek lapul otthon a konyhában valamelyik szekrényben egy olyan bögre, amin egy vállalkozás vagy céges rendezvény logója található. Nem hiába ez a kiegészítő az egyik legnépszerűbb reklámajándék, de mégis miért nem tud kimenni a divatból még több évtized után sem?

A népszerűsége nem csökken, sőt!

A válasz sokkal egyszerűbb annál, mint amire első gondolunk. Nincs szükség bonyolult elemzésre, statisztikák elővételére vagy egy marketing szakember véleményét kikérni. Elég, ha mi szétnézünk otthon, hogy mégis mi található a konyhában. Az biztos, hogy az egy főre eső bögrék száma több lesz, mint egy. Ez már önmagában megmutatja, hogy miért is olyan hatékony promóciós termék. Ehhez még hozzájön az is, hogy valószínűleg mindegyik használatban van, kevés olyannal találkozunk, ami évek óta csak porosodik a sarokban. A Zefi Reklámajándék bögre, pohár kínálatából mi is beszerezhetjük a saját, egyedi változatunkat.

Egyszerűen sosem elég belőle. Ha kapunk valahonnan egy újat, akkor annak is biztosan meglesz a helye. Sajnos sok esetben még “fogyóeszköznek” is számít, mivel elég egy óvatlan mozdulat, és máris megreped. De az is biztos, hogy mindenkinek megvan a saját, kedvenc bögréje. 

Ha sikerül eltalálni az emblémát, egy olyan megjelenést alkotni, ami a többségnek tetszik, akkor garantált a sikerünk. De akár azt is megtehetjük, hogy nem a tömeges célzást választjuk, hanem személyre szóló, egyedi bögrét készítünk, aminek még különlegesebb helye lesz majd a konyhában és a hétköznapokban.

Bögrét mindenki használ, hisz számtalan helyzetben kerül elő. Munka közben, a kávészünetekben, de olykor esténként is jó leülni a TV elé egy forró teával.

A klasszikus kialakításon túl is választhatunk

Ma már többféle forma, méret, anyag közül lehet választani. Vannak duplafalú változatok is, de a kőagyag bögre sem ritka. Ha egy igazán strapabíró terméket keresünk, akkor a rozsdamentes acél termék lesz a megfelelő, amit még extrém körülmények között is nyugodtan használhatunk. Akár szettben is megvásárolhatjuk.

Külön csináltathatunk egy adott eseményre, rendezvényre is egyedi termékeket. Lehet az egy csapatépítő, éves vagy féléves eredményértékelő, de akár egy fontos konferenciára is tökéletes választás.

A munkatársakról se feledkezzünk meg!

Egy céges bögrével az új kollégákat is meglephetjük. Afféle “belépési csomagot” is összeállíthatunk számukra, aminek szerves része ez a kiegészítő. Ezzel még jobban erősíthető az összetartozás érzése, hogy már a csapat részévé vált. Reggel vagy napközben ugyanolyan bögréből fogyaszthatja mindenki a kávét vagy éppen a teát. 

Ezért is ajánlott a rendeléskor nagy mennyiséget választani, hogy a később érkezőknek is legyen mindig egy a raktáron. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha egy rendezvényen, eseményen készülünk ilyen kiegészítőt osztogatni.