2024 október 05

Kedvünkre állíthatjuk össze a nappali berendezését!

Szerencsére ma már a bútorgyártó cégek alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, hiszen nem minden lakás egyforma és nem is egy mintára készülnek. Sok különböző méretű szoba létezik még a panellakásokban is, nemcsak a családi házakban. 

Ezért nem mindig könnyű eltalálni a gyártóknak a pontos bútorméretet, ami mindenkinek megfelelhet. Az elemes bútorok azonban megoldást nyújtanak erre, hiszen kedvünkre variálhatjuk a különböző elemeket. Ráadásul a szekrények mellett a kanapék is alkalmazkodnak az eltérő szobaméretekhez. 

A SzenZa Bútoráruház elemes ülőgarnitúrák sokaságát kínálja, amelyekből mindenki összeállíthatja a neki tetsző változatot. Sarokgarnitúrák is választhatók, a legjobb helykihasználást ezek a típusok nyújtják. 

A választás szabadságát nyújtja az elemes kanapé

A nappali sok esetben nem feltétlenül akkora, hogy az előre gyártott ülőbútorok mérete pont összhangban lenne vele. Vagy túl nagy és elveszik benne a kicsi garnitúra, vagy túl kicsi, és nem fér el a szobában a nagyobb kanapé. 

Ilyenkor a legoptimálisabb az elemes bútorcsaládokból választani, mert teljes mértékben egyedi méretre szabhatóak az igények. Nemcsak a méretek, hanem az elvárások is találkozhatnak a vásárló és a bútorok között, ugyanis választhatunk különféle funkciókat, illetve amikre nincs szükségünk, azokat el is hagyhatjuk. 

Milyen előnyei vannak az elemes ülőgarnitúrának?

Nem mindegy, hogy hol van a szobában az ajtó, esetleg az ablak, az erkély vagy a fűtőtestek. Ennek megfelelően kell beépítenünk a kanapét a berendezésbe, hogy ne legyen útjában semminek. Az elemes bútorok választhatók jobbos vagy balos kivitelben is, ahogyan a nappaliban optimálisan elférnek. 

Választhatjuk fejtámlás és lábtartós kivitelben is, de ha nem szeretnénk élni a lehetőséggel, ezeket nem muszáj belevennünk. Ha tévénézés közben biztonságosan tennénk le a poharunkat, rendeljünk extra pohártartós karfát is hozzá. 

Amennyiben a távirányító keresésére gyakorta külön expedíciót kell indítanunk, célszerű a polcos karfát is beépíteni az ülőgarnitúrába. Így mindig tudhatjuk, hova tettük le, és nem kell kutatócsoportot létrehozni a felkutatására, amikor csatornát váltunk. 

Elemes ülőgarnitúra fekhelynek is

Amennyiben időnként vendégül látjuk barátainkat, családtagjainkat éjszakára is, esetleg rendszeresen használjuk hálószobának is a nappalit, a kényelem is előtérbe kerül. Az a fajta kényelem, ami a megfelelő minőségű alváshoz szükséges. 

A bonellrugó és nagy rugalmasságú hideghab kombinációjával készült kanapé maximális komfortot biztosít. Igény szerint ággyá nyitható kanapét is rendelhetünk, amit kibővíthetünk ágyneműtartóval is. Ez esetben a párnák és paplanok elhelyezésének problémája is meg van oldva. 

Az elemes bútorcsaládok legnagyobb előnye a variálhatóság, amiben kiélhetjük kreativitásunkat is. A végeredmény pedig minket igazol, mert kedvünkre rendezhetjük be a legideálisabb nappalit, amiért az egész család és a vendégeink is hálásak lesznek.