2024 október 05

Nincs legény- vagy lánybúcsú limuzin nélkül!

Az esküvő előtt mind a menyasszony, mind a vőlegény barátai előkészítik a nagy bulit, ami hivatalosan útjára indítja a legjobb barátot. Ez így van rendjén. Az esküvő előtt muszáj kirúgni a hámból. De hogyan kivitelezhető a tökéletes terv? Mi az, amire mindenki emlékezni fog? 

A következő cikkben most a limuzinbérlés szépségeiről lesz szó és megtudhatod, hogy miért érdemes a búcsúztató parti alatt is elegáns járgánnyal közlekedni. 

A limuzin illik a búcsúbulihoz?

Igen, igen és igen. Nagyon sok esküvőn megjelennek ezek a luxusautók. Miért ne bérelnénk már a legény- vagy a lánybúcsú alatt is limuzint? A VIP Limuzin sofőrjei például elég, ha meghallják a bűvös bachelor kifejezést, és azonnal ott teremnek, ahol szükség van rájuk. 

Mivel egy agglegény talán jobban megsiratja kalandos életét, s az elköteleződés a baráti társaságot is szíven üti, ezért amikor a bulira kerül a sor, bizony meg kell adni a módját!

Az, hogy milyen programokat választunk, csak rajtunk múlik. A mozi, a kalandpark, a bobpálya, a paintball és a lövészet is igazán férfias tevékenység, ám az esti koccintás sem maradhat le a listáról. A legjobb, ha a vőlegény személyére koncentrálunk és kitaláljuk, ő mit szeretne csinálni. 

A limuzin szerepe a legénybúcsú alatt

Egy elegáns limuzinnal bárki szívesen járná be a várost. Képzeljük csak el, milyen nagy élmény az, amikor az egyik helyszínről a másikra utazunk egy ilyen autóval! Már csak egy vagány egyenruhát kell szerezni a csapatnak és kezdődhet a buli. 

A lumizun a feltűnés, a luxus és a komfort járműve, szóval abban biztosak lehetünk, hogy minden szem a résztvevőkre szegeződik majd. Az autóban pedig ugyanolyan jól érezhetjük magunkat, mint a kijelölt helyszíneken, ráadásul teljes mértékben hozzánk, a személyes igényeinkhez igazodik majd a szolgáltatás.

Kíváncsi vagy arra, mit tud a Ford Expedition?

A Ford Expedition limuzin minden elvárásnak megfelel. Miből gondoljuk ezt? Elég csak belegondolni, milyen lehet ebben ülve kocsikázni. Ízletes italok, jó zenék és pazar kilátás. 

A járműben akár 15 fő is elfér, s a 4600 köbcentis, 300 lóerős autóban vajszínű, bőrből készült ülések, sötétített üveg és nagy méretű tetőablak is található. Ezenkívül 3 mélynyomóval és négy erősítővel ellátott hifi rendszer biztosítja, hogy hallgathassuk kedvenc zenéinket. A klimatizált utastérben mindenki jól érezheti magát.

A limuzinok bérlésére szinte az egész ország területén van lehetőség. A széles kínálatnak köszönhetően pedig garantáltan megtaláljuk az alkalomhoz illő luxusjárgányt. Azonban ne tévesszen meg a látszat! A limuzin nem “partibuszként” funkcionál, s utasként nekünk is viselkedni kell, illetve vannak olyan szabályok, amelyeket be kell tartanunk, de abban biztosak lehetünk, hogy az egész este csak rólunk fog szólni.