2024 október 05

Mely külső tulajdonságok árulkodnak a horoszkópodról?

A különböző csillagjegyek szülötteit általában a személyiségjegyek alapján kategorizáljuk, ezekből kiindulva próbáljuk megállapítani akár ismeretlenekről is, hogy vajon melyik horoszkópba tartoznak.

Ám azt tudtad, hogy egyes külső tulajdonságok is árulkodóak lehetnek? Most megmutatjuk, mely csillagjegyet miről ismerheted fel, a továbbiakért pedig keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos, Bika, Ikrek, Rák

A Kosokat könnyen felismerheted a világos, általában vöröses vagy barnás árnyalatú hajukról, a markáns vonásaikról és a viszonylag széles homlokukról.

A Bikákat elárulja a nyílt, barátságos tekintetük, a teltebb testalkatuk és a rövid, vastagabb nyakuk. A hajvonaluk gyakran szív alakú, amitől még kedvesebbnek és melegszívűbbnek tűnnek.

Az Ikrekre jellemző az állandó pörgés, folyton jönnek-mennek, emiatt könnyen karcsúak tudnak maradni. Az arcuk emiatt kicsit csontosabb lehet, megspékelve ovális fejformával.

A Rákokat sötétebb színű, dús haj, kerek, telt arc, csillogó tekintet és megnyerő kisugárzás jellemzi. Hajlamosak a hízásra, ezért sokan közülük teltebb alkatúak, melyeket a megfelelő öltözködéssel az előnyükre fordítanak. 

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

Az Oroszlánok csillagjegyét nem véletlenül nevezték el az említett állatról: a hajuk dús, akár egy sörény, pláne, ha ráadásul göndör is. A frizurájuk megszelídítése számukra örökös harc. A hangsúlyos orr, a titokzatos tekintet, a telt ajkak mind királyi megjelenésről árulkodnak.

A Szűzekre ezzel ellentétben inkább a visszafogottság jellemző. Szeretik a szolid, de stílusos ruhadarabokat, amikkel az előnyüre fordítják a vézna, sokszor kisfiús alkatukat. 

A Mérlegek nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre, mindig stílusosan öltözködnek, az ízlésük egyszerűen lenyűgöző. A többségüknek sötét szeme és haja van, amit kiválóan tudnak hangsúlyozni a megfelelő sminkkel és frizurával.

A Skorpióknak nagyon intenzív kisugárzásuk van, csábos külsővel rendelkeznek annak ellenére, hogy nem sorolhatóak a klasszikus “kék szemű, szőke hajú, ártatlan tekintetű szépség” kategóriába. Az arcuk gyakran aszimmetrikus, ami igazán különlegessé teszi őket.

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

A Nyilasok arca jól felismerhető: hegyes, hangsúlyos orr, feltűnő felső ajkak, távol ülő, világos kék vagy zöld színű szemek. A magasságuk, sportos alkatuk szintén árulkodó jel lehet.

A Bakok külseje gyakran bizalmatlanságot és zárkózottságot sugall, a szemeik külső sarka pedig kissé lefelé ívelt, emiatt olyan, mintha mindig szomorúak lennének. Vékony, de nem sportos, hanem inkább törékeny testalkat jellemzi őket.

Az extravagáns Vízöntők könnyen kitűnnek a tömegből. Gyakran viselnek fültágítót, extrém színű hajat, és nem riadnak vissza a tetoválásoktól sem. Persze akadnak, akik inkább a méregdrága dizájnerruhákkal hívják fel magukra a figyelmet.

A Halakra viszont a kifinomult, lágy, bájosan nőies vonások jellemzőek. Ezt csak még hangsúlyosabbá teszi a kerek arc és a világos színű szempár.