2024 október 05

Szeretnéd, ha ritka és különleges élményben lenne részed?

Hát persze, ki válaszolna erre a kérdésre egy “nem, köszi, nem érdekel” mondattal? Persze, hogy senki. Alapvetően mindenkinek az a célja, hogy minél boldogabb, szebb, egészségesebb, gazdagabb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb, kipihentebb sikeresebb legyen. 

A sort a végtelenségig lehet folytatni, és nem maradhat ki belőle a “kielégült” sem. Hiszen ahhoz, hogy nyugodt és békés legyen az élet, elengedhetetlen a rendszeres és persze intenzív orgazmus.

Míg a férfiak esete egy fokkal egyszerűbb, addig a hölgyek egy kicsit komplikáltabbak. Mai cikkünkben annak járunk utána, hogy ez miért is van így, és miből is áll ez a bonyolultság.

Te hányféle női orgazmust ismersz?

Most bizonyára csípőből vágod rá, hogy a hüvelyi és a csiklóorgazmus létezik, és a legtöbb emberhez hasonlóan talán te magad is kihagyod az úgynevezett spriccelő orgazmust a számításból, ami gyakorlatilag nem más, mint a G-pont stimulálásával létrejövő orgazmus. Ezt akár az ujjaiddal, akár a Pajkos Pajtás G-pont vibrátoraival is el tudod érni.

Előbbi esetében viszonylag hosszabb kísérletezésre lesz szükség ahhoz, hogy valóban rátapints arra a pontra, amely annyira intenzív élményt vált ki, hogy gyakorlatilag női ejakulációt idéz elő.

Mivel a nőknek már a hüvelyi orgazmussal is lehetnek problémái, melyek jobbára biológiai eredetűek, ezért semmiképpen se helyezz terhet nőként saját magadra vagy férfiként a partneredre. Ne érezze azt a nyomást, hogy márpedig neki most ilyet kell produkálnia, különben nem is igazi nő.

A cél szentesíti az eszközt!

Lényeges, hogy konszenzuson alapuló döntés legyen, amikor úgy határoztok, hogy bevetitek a G-pont vibrátort. Ez a különleges kis eszköz speciálisan úgy van kialakítva, hogy a hüvelybe helyezve jó eséllyel elérje a G-pontot.Ha ez megvan, akkor onnantól már csak rajtatok áll a buli!

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy ez mindenképpen egy közös döntés legyen, és inkább a szeretetteljes és izgalmakkal teli kíváncsiság hajtson benneteket, semmint a vagánykodás vagy a megfelelési kényszer.

Az pedig, hogy mindehhez eszközt is használtok, egy percig se zavarjon. Éppen ellenkezőleg! Tekintsd meg a Pajkos Pajtás teljes kínálatát, és látni fogod, hogy mennyi minden vár rátok, amivel fel tudjátok pezsdíteni a szexuális életeteket!

Bátran kísérletezzetek!

Igaz ez mind a G-pontos orgazmusra, mind pedig nagy általánosságban a szexuális életetekre. Ne hagyjátok, hogy belesüppedjetek a megszokásba, a hitvesi ágy sosem lehet állóvíz, mindig kell legyen egy kis pikantéria, egy kis újdonság, ami hullámokat ver, és akár újfajta orgazmushoz segíthet titeket!

Minden egyes ilyen élmény csak tovább mélyíti a kapcsolatotokat, így mindenképpen érdemes időt és energiát szánni arra, hogy színessé és izgalmassá tegyétek az együtt eltöltött intim pillanatokat.