2024 október 05

Együtt vagy egyedül? Együtt ÉS egyedül!

Manapság, amikor annyira nyíltan és szabadon beszélünk mindenről, amikor már mindenhonnan olyan témák özönlenek felénk, amelyről a korábbi generációk álmodni sem mertek, akkor azt gondolnánk, hogy ma már semmi sem számít tabunak.

Ugyanakkor ha körbenézel a baráti társaságodban, akad pár olyan téma, amit mindenki gondosan kerül. Mert bármennyire is éljük a szabadásgunkat, még sokszor a párunk előtt is titoknak számít az, hogy időnként magunkhoz nyúlunk. Pedig nem kellene, hogy ez így legyen!

Bátran vállald fel!

Nyilvánvalóan nem arra biztatunk, hogy boldog-boldogtalant azzal traktálj, hogy “Igen, én vagyok az a nő, akinek nincs határ. Ha a vágyaim hívnak, én megyek!” Viszont a párodat mindenképpen érdemes bevonni a dologba. Hiszen ennek több előnye is lehet.

Egyrészt azáltal, hogy ilyen intim dolgot tudtok meg egymásról, tovább mélyül a kapcsolatotok, másrészt akár a közös együttléteket is tovább színesíthetitek. Gondolj csak bele, a Vágyaim.hu dildói közül a kedvencedet most már nem magányosan kell használnod, hanem a párod hathatós segítségével szerezhetsz örömet magadnak, magatoknak. 

A dildók többféle méretben, kialakításban kaphatóak, és élethűen mintázzák a hímvesszőt, ezáltal igencsak realisztikus élményben lesz majd részed. Fontos megjegyezni azonban, hogy mindig a testi adottságaidnak megfelelő méretet válassz, hiszen csak úgy lesz valóban élvezetes az aktus. A másik, amiről jó, ha nem feledkezel meg, az a megfelelő állagú síkosítók használata, így garantáltan sérülésmentes élvezetekben lesz részed.

Hogy miért ne érezz bűntudatot?

Sokakban még munkálnak a társadalom által belénk sulykolt gátlások: az önkielégítés rossz, bűnös élvezet, nem szabadna ilyet csinálni. Ugye, te is érezted már ezt? Sőt, fordult is már esetleg elő olyan, amikor inkább elhessegetted magadtól a vágyaidat, mert rossz érzések kerítettek hatalmába? Nem kell, hogy így legyen, mert a maszturbálás hasznos tevékenység.

A mérleg másik oldalán ugyanis ott vannak a makacs tények:

  1. Ha időnként “megszeretgeted” önmagadat, sokkal jobban ismerni fogod a testedet. Tisztában leszel azzal, hogy mi okoz örömet, hova és hogyan kell nyúlni, hogy az jó legyen.
  2. Minden egyes orgazmussal csökken a szorongás és a stressz, javul a közérzet.
  3. Az önkielégítés hozzásegít ahhoz, hogy örömteliek legyenek az együttlétek a pároddal is.

Láthatod hát, számtalan előnye van, de persze mint ahogy az élet minden egyéb területén, itt is fontos a mértékletesség!

Válassz extrákat!

Ha már rutinosan mozogsz a Vágyaim.hu webáruházából vásárolt dildókkal, akkor érdemes tovább fűszerezni a buja perceket. Számtalan rezgő-vibráló-masszírozó csiklóizgató kapható a fent említett webáruházban,amelyeket ha a dildóval kombinálsz, mennyei élményben lesz részed!

Ugye, mennyi potenciál van akár abban is, hogy egyedül töltesz egy estét? Akár egyedül, akár a pároddal vagy, mindenképp pazar pillanatok várnak rád!